10 december: bijzondere masterclass Graham

Ook zo enthousiast over de dansstijl Graham? Danscentrum Utrecht is dat ook! Op 10 december komt danseres (en Grahamspecialiste) Vera Paganin een zondagmiddag lesgeven in deze stijl. Het niveau is vanaf halfgevorderd (aantal jaren leservaring met Graham noodzakelijk) maar ook zeker de gevorderde of (semi-)professionele danser kan prima aan zijn trekken komen.

In de masterclass zal de eerste anderhalf uur bestaan uit een les in Grahamtechniek. Daarna zal Vera Paganin een stuk repertoire aanleren.

Over de docent

Vera Paganin is een van origine Italiaanse danseres die een aantal jaren in de junior company van het Martha Graham gezelschap heeft gedanst. Verder geeft ze les in de Grahamtechniek op zowel Petrov Ballet Academy in de Verenigde Staten als op het Locatelli Lyceum voor de kunst in Italië. Haar opleiding volgde ze onder andere aan de Martha Graham Academy in New York en op de dansacademie in Milaan.

Heb je zin in een leuke dansmiddag die in het teken staat van deze bijzondere techniek? Aarzel dan niet en geef je op voor de masterclass.

Nog niet helemaal overtuigd? Zie filmpje hieronder voor een voorproefje.

zondag 10 december 2017, 13.00u – 16.00u
masterclass Graham door Vera Paganin
vanaf halfgevorderd niveau

Kosten:
21+: € 36,00
21-: € 30,00 

Inschrijven kan hier.

Credits film: 

Seraphic Dialogue, Maid.
Henny Jurriëns Stichting, Amsterdam.
Choreography: Martha Graham
Teacher: Miki Orihara
Dancer: Vera Paganin (red)