Gezocht: publiciteitsmedewerker(s) m/v

Danscentrum Utrecht zoekt dans-minnende

Publiciteitsmedewerker(s) m/v

Het Danscentrum Utrecht kan niet zonder de enthousiaste inzet van een publiciteitsmedewerker!

Gevraagd
Vanaf 1 januari 2018 ga je meedenken over hoe de activiteiten van Danscentrum Utrecht het beste voor het voetlicht gebracht kunnen worden. Je bent vaardig in het bedenken en uitvoeren van prikkelende berichten op Facebook en Instagram. Ook heb je een stem binnen het opzetten van een lange termijn marketingstrategie, samen met het bestuur van Danscentrum Utrecht. Je onderhoudt contact met administratie en leidinggevende voor afstemming en planning van de publiciteitsuitingen.

Functie-eisen
Je hebt ervaring op het gebied van publiciteit en communicatie. Je bent thuis in de sociale media (Facebook en Instagram) en je bent taalvaardig. Bij voorkeur heb je ervaring in het maken van affiches, flyers en folders. Het hebben van marketingkennis is een pré. Je bent voortvarend in je acties en draagt het Danscentrum Utrecht een warm hart toe. Je kan vanaf januari 2018 aan de slag.

Geboden
Kans om in een klein team het verschil te maken.  Een functie met veel zelfstandigheid, en veel ruimte voor eigen initiatief. In ruil voor de werkzaamheden krijg je een gratis danscursus aangeboden.

Over Danscentrum Utrecht
Danscentrum Utrecht (DCU) bestaat in 2017 zesendertig jaar. Het heeft zijn bestaansrecht bewezen als amateurdansschool in Utrecht met een uitgebreid cursusaanbod voor iedereen die van dansen houdt: kinderen, jongeren en volwassenen. Het heeft zijn naam weten te vestigen als dansschool met kwaliteit en als dansschool met een specifiek aanbod moderne dans. Niet alleen amateurs, maar ook (semi-)professionele dansers weten de weg naar het Danscentrum te vinden.

Contact- en informatie
Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Aino Merits (aino@dcu.nl ) of Christina Renckens (christina@dcu.nl)