Danscentrum Utrecht

Danscentrum Utrecht is een school voor moderne dans. Onder ons motto 'leren, creëren en presenteren' bieden we een uitgebreid programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze activiteiten variëren in niveau van beginner tot semi-professioneel.

Workshop van DE DANSERS!
Zondag 2 november van 13 tot 16u


De Dansers (Utrecht) zijn een bende jonge kunstenaars bestaande uit dansers en muzikanten met sterke onderlinge verbondenheid. O.l.v. Guy Corneille en Josephine van Rheenen maken zij dansconcerten. De Dansers geloven in voorstellingen die jong en oud publiek aanspreken en aansteken in het fysieke, het basale, het on-anektodisch menselijke.

Op zondag 2 november kun je fysiek komen kennismaken met hun danstaal, met kernwoorden: risico, energie, vertrouwen en overgave! (Minimaal 2 jaar danservaring of een goede fysieke basis/aanleg.)
KINDERKIJKLESSEN
Woensdag 19 t/m zaterdag 22 november.
Ouders/verzorgers, vrienden, bekenden en geïnteresseerden; iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de les!
Seizoen 2014-2015
Heb je onze open lesweek gemist? Geen nood, je bent van harte welkom om voor € 12,- een proefles te komen volgen. Meld je aan via info@dcu.nl of bel 030 232 87 54. Instromen in - en proeflessen doen voor - onze jaarcursussen kan het hele jaar door.

Kortingen
Als je een studentenpas of een u-pas hebt, kun je 10% korting krijgen op je cursusgeld. Hoe te handelen? Je gewoon inschrijven. Vervolgens stuur of mail je ons een kopie van een geldige pas en zodra we die binnen hebben, maken we je korting in orde.

Wachtlijsten
Sommige van onze lessen zitten op dit moment vol, maar dat kan in de loop van het seizoen veranderen. Heb je toch interesse voor één of meerdere lessen: stuur een mail naar info@dcu.nl dat je op de wachtlijst wilt. Zodra er plek voor je is, nemen we contact met je op!
gebruikersnaam:
wachtwoord:
herinner mij [
?
]
nieuw hier?
help

AGENDA
ma 20 t/m zo 26 okt - herfstvakantie
zo 2 nov - workshop "Roses" van De Dansers uit Utrecht!
ma 17 t/m za 22 nov - kinderkijklessen
zo 14 dec - open podium
ma 22 dec t/m zo 4 jan - kerstvakantie