Danscentrum Utrecht

Danscentrum Utrecht is een school voor moderne dans. Onder ons motto 'leren, creëren en presenteren' bieden we een uitgebreid programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze activiteiten variëren in niveau van beginner tot semi-professioneel.

ZOMERDANS AUGUSTUS
Intrainen: 18 t/m 28 augustus.
Ook deze zomer kun je - voordat het nieuwe seizoen op 1 september van start gaat - alvast weer een beetje in vorm komen met de lessen van Zomerdans Augustus; 18 t/m 28 augustus.

OPEN LESWEEK
Maandag 1 t/m zondag 7 september.


We starten ons nieuwe seizoen op maandag 1 september met een open lesweek. Al onze lessen zijn in deze week gratis te volgen en van te voren aanmelden is niet nodig (het kan daardoor wel iets voller zijn dan normaal!). Een prima gelegenheid om kennis te maken met ons aanbod!

Nieuwe seizoensbrochure!


Wil je de nieuwe seizoensbrochure ontvangen? Stuur een mail naar info@dcu.nl met je adresgegevens en dan zorgen wij dat je de nieuwe informatie krijgt thuisgestuurd.
Dansfabriek op Uitfeest!
Zondag 7 september om 11.00 en 11.30u in het Grand Hotel Karel V


De leerlingen van De Dansfabriek (12-15 jaar) krijgen naast een les moderne dans, ook les in hoe ze dans kunnen maken en hoe dit te presenteren aan publiek. Tijdens het Uitfeest is het resultaat van het afgelopen seizoen te zien. WIJ is een voorstelling over vriendschap, ontmoeten en vertrouwen. Vasthouden - loslaten, steunen - laten vallen? De dansers weten elkaar telkens weer te vinden: de ene keer vol overgave, dan weer onzeker en aftastend. Deze voorstelling is geïnspireerd op de persoonlijke verhalen van de dansers. "Ik had twee vriendinnen. Er kwam er een bij. Ik werd buitengesloten: voelde me alleen!"
gebruikersnaam:
wachtwoord:
herinner mij [
?
]
nieuw hier?
help

AGENDA
ma 18 t/m do 28 augustus - Zomerdans Augustus
ma 1 t/m zo 7 sept - open lesweek!
zo 7 september - Uitfeest met WIJ van De Dansfabriek bij Grand Hotel Karel V
ma 8 september - start korte cursussen