Danscentrum Utrecht

Danscentrum Utrecht is een school voor moderne dans. Onder ons motto 'leren, creëren en presenteren' bieden we een uitgebreid programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze activiteiten variëren in niveau van beginner tot semi-professioneel.

Seizoen 2014-2015
Heb je onze open lesweek gemist? Geen nood, je bent van harte welkom om voor € 12,- een proefles te komen volgen. Meld je aan via info@dcu.nl of bel 030 232 87 54. Instromen in - en proeflessen doen voor - onze jaarcursussen kan het hele jaar door.

Kortingen
Als je een studentenpas of een u-pas hebt, kun je 10% korting krijgen op je cursusgeld. Hoe te handelen? Je gewoon inschrijven. Vervolgens stuur of mail je ons een kopie van een geldige pas en zodra we die binnen hebben, maken we je korting in orde.

Wachtlijsten
Sommige van onze lessen zitten op dit moment vol, maar dat kan in de loop van het seizoen veranderen. Heb je toch interesse voor één of meerdere lessen: stuur een mail naar info@dcu.nl dat je op de wachtlijst wilt. Zodra er plek voor je is, nemen we contact met je op!
Workshop Club Guy & Roni
Zondag 18 januari van 13.00-16.00u


Op donderdag 22 januari 2015 staat de internationale co-productie ‘My Private Odyssey’ van Club Guy & Roni en tanzmainz in de Utrechtse Stadsschouwburg. De zondag daarvoor, op 18 januari, verzorgt danser Igor Podsiadly (winnaar van de Zwaan beste dansprestatie 2014!) een workshop bij Danscentrum Utrecht met materiaal uit deze nieuwe voorstelling. Een unieke kans om kennis te maken met de explosieve en eigenzinnige stijl van Club Guy & Roni.
Workshop van De Dansers
Zondag 8 februari van 13.00 tot 16.00u


De Dansers (Utrecht) zijn een bende jonge kunstenaars bestaande uit dansers en muzikanten met sterke onderlinge verbondenheid. O.l.v. Guy Corneille en Josephine van Rheenen maken zij dansconcerten. De Dansers geloven in voorstellingen die jong en oud publiek aanspreken en aansteken in het fysieke, het basale, het on-anektodisch menselijke.

Op zondag 8 februari kun je fysiek komen kennismaken met hun danstaal, met kernwoorden: risico, energie, vertrouwen en overgave! (Minimaal 2 jaar danservaring of een goede fysieke basis/aanleg.)
gebruikersnaam:
wachtwoord:
herinner mij [
?
]
nieuw hier?
help

AGENDA
ma 22 dec t/m zo 4 jan - kerstvakantie
ma 5 t/m zo 11 jan - open lessen korte cursussen
zo 11 jan - Culturele Zondag, met verschillende open lessen
ma 12 jan - start korte cursussen jan-mrt
zo 18 jan - workshop Club Guy & Roni