Danscentrum Utrecht

Danscentrum Utrecht is een school voor moderne dans. Onder ons motto 'leren, creëren en presenteren' bieden we een uitgebreid programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze activiteiten variëren in niveau van beginner tot semi-professioneel.

KORTE CURSUSSEN sept/nov 2014
Tien weken lang, start in de week van 8 september (DEZE WEEK!).
Wil je je niet meteen voor een heel seizoen inschrijven? Kijk dan bij het aanbod korte cursussen. 10 weken lang een les uitproberen! Er zijn korte cursussen moderne dans, basisles klassiek ballet, modern jazz, dansconditie, moderne danstraining en pilates. Je kunt zelfs op zondag komen dansen!

Heb je de open lesweek gemist en wil je graag eerst de les uitproberen voordat je je voor de 10-weekse opgeeft: volg een proefles voor € 12,- en als je je inschrijft, wordt je proeflesgeld in mindering gebracht.
Seizoen 2014-2015
Heb je onze open lesweek gemist? Geen nood, je bent van harte welkom om voor € 12,- een proefles te komen volgen. Meld je aan via info@dcu.nl of bel 030 232 87 54. Instromen in - en proeflessen doen voor - onze jaarcursussen kan het hele jaar door.

Kortingen
Als je een studentenpas of een u-pas hebt, kun je 10% korting krijgen op je cursusgeld. Hoe te handelen? Je gewoon inschrijven. Vervolgens stuur of mail je ons een kopie van een geldige pas en zodra we die binnen hebben, maken we je korting in orde.

Wachtlijsten
Sommige van onze lessen zitten op dit moment vol, maar dat kan in de loop van het seizoen veranderen. Heb je toch interesse voor één of meerdere lessen: stuur een mail naar info@dcu.nl dat je op de wachtlijst wilt. Zodra er plek voor je is, nemen we contact met je op!
Nieuwe seizoensbrochure!


Wil je de nieuwe seizoensbrochure ontvangen? Stuur een mail naar info@dcu.nl met je adresgegevens en dan zorgen wij dat je de nieuwe informatie krijgt thuisgestuurd.
gebruikersnaam:
wachtwoord:
herinner mij [
?
]
nieuw hier?
help

AGENDA
zo 5 okt - workshop Modern jazz van Maarten van Grootel
zo 12 oktober - Culturele Zondag In de ban van de man
ma 20 t/m zo 26 okt - herfstvakantie
zo 2 nov - workshop 2 (nadere informatie volgt)
ma 17 t/m za 22 nov - kinderkijklessen
zo 14 dec - open podium
ma 22 dec t/m zo 4 jan - kerstvakantie