Danscentrum Utrecht

Danscentrum Utrecht is een school voor moderne dans. Onder ons motto 'leren, creëren en presenteren' bieden we een uitgebreid programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze activiteiten variëren in niveau van beginner tot semi-professioneel.

OPEN LESWEEK
Maandag 1 t/m zondag 7 september.


We starten ons nieuwe seizoen op maandag 1 september met een open lesweek. Al onze lessen zijn in deze week gratis te volgen en van te voren aanmelden is niet nodig (het kan daardoor wel iets voller zijn dan normaal!). Een prima gelegenheid om kennis te maken met ons aanbod!

Dansfabriek op Uitfeest!
Zondag 7 september om 11.00 en 11.30u in het Grand Hotel Karel V


De leerlingen van De Dansfabriek (12-15 jaar) krijgen naast een les moderne dans, ook les in hoe ze dans kunnen maken en hoe dit te presenteren aan publiek. Tijdens het Uitfeest is het resultaat van het afgelopen seizoen te zien. WIJ is een voorstelling over vriendschap, ontmoeten en vertrouwen. Vasthouden - loslaten, steunen - laten vallen? De dansers weten elkaar telkens weer te vinden: de ene keer vol overgave, dan weer onzeker en aftastend. Deze voorstelling is geïnspireerd op de persoonlijke verhalen van de dansers. "Ik had twee vriendinnen. Er kwam er een bij. Ik werd buitengesloten: voelde me alleen!"
Nieuwe seizoensbrochure!


Wil je de nieuwe seizoensbrochure ontvangen? Stuur een mail naar info@dcu.nl met je adresgegevens en dan zorgen wij dat je de nieuwe informatie krijgt thuisgestuurd.
gebruikersnaam:
wachtwoord:
herinner mij [
?
]
nieuw hier?
help

AGENDA
ma 1 t/m zo 7 sept - open lesweek!
zo 7 september - Uitfeest met WIJ van De Dansfabriek bij Grand Hotel Karel V
ma 8 september - start korte cursussen