Het 2018-2019 seizoen staat online!

Een veranderd rooster

Het lesrooster voor het nieuwe seizoen is bekend! Erg leuk en spannend, maar tegelijkertijd ook ingrijpend omdat sommige docenten ons gaan verlaten of andere lessen gaan geven. Tijdens het maken van het nieuwe lesrooster hebben we rekening proberen te houden met de wensen en ambities van onze docenten, en met jullie, de cursisten. Helaas gaan we afscheid nemen van Soosan Gilson, Anniek Pacilly en Tamara Roso.

Nieuwe docenten

Daar staat tegenover dat we een aantal fantastische docenten bij het DCU mogen verwelkomen! Melvin Fraenk, Kiki Boot en Simone hebben al workshops en korte cursussen gegeven, maar komen nu in ons vaste lesprogramma met respectievelijk hun urban contemporary, modern jazz en kinderdans lessen. Ook verwelkomen we Nicolas Rapaic als klassiek balletdocent en modern Graham-based is terug van weggeweest met docente Lene van Alten.

Sommige cursussen zijn verplaatst naar een andere dag. We hopen natuurlijk dat jullie deze lessen gewoon kunnen blijven volgen. Kijk daarom nu alvast naar het rooster en wat dit voor jou betekent. Is jouw les komen te vervallen en weet je nu niet welke les het beste bij jou past? Je kunt ons altijd benaderen voor advies. Uiteraard hebben we de eerste week van het seizoen weer een open lesweek (2 t/m 9 september). In deze week kun je alle lessen gratis uitproberen.

Wil je er zeker van zijn dat jouw cursus naar keuze niet vol zit? Schrijf je dan nu in! Vergeet ook niet onze algemene voorwaarden door te nemen voordat je je inschrijft, want enkele punten zijn aangepast.

Share this post