Buitendanslessen 16 – 26 jaar

Afro dance/bootcamp
Maandag & dinsdag / 18.30-19.30 uur / Park Lepelenburg (muziektent) / Eva Scherpenisse / €5,- p/l

Afro dance/bootcamp is een vrolijke en complete danstraining waarin danstechnieken uit verschillende Afrikaanse landen aan te orde komen. Omringt door het prachtige Park Lepelenburg leef je je uit op de aanstekelijke ritmes van de traditionele Afrikaanse muziek. Dit is dé les, waarin je al je energie kwijt kan.

Dance and well being
Woensdag / 14.00 - 15.00 uur / Buitenplein Studio Monseigneur / Claudia Scaringella / €5,- p/l

Dansen reduceert je stressniveau en geeft je energie. Met Dance and well being vergroot je je creativiteit en je mogelijkheden in communicatie en expressie. Al dansend werk je aan je fysieke en mentale gezondheid. De oefeningen en choreografieën zijn gebaseerd op de Modern Contemporary dansstijl. Deze les wordt gegeven in het Engels en is geschikt voor iedereen.

Er is bij alle extra lessen plek voor 15 dansers,  dus wacht niet te lang met inschrijven. De lessen worden in ieder geval georganiseerd tot 1 april 2021.

Inschrijven:

Voor DCU-ers kan inschrijven via Mijn DCU account

  • Log in via https://mijn.dcu.nl/  met je lidnummer (deze vind je in de bevestigingsmail van de les waar je voor ingeschreven staat)
  • Klik op Reserveren en Nieuwe Reservering maken
  • Kies de les die je wilt reserveren (de les wordt groen)
  • Kies de datum
  • Lees en accepteer de Algemene voorwaarden, Huisregels en Privacyvoorwaarden
  • Klik Reservering maken
  • Je kunt per persoon meerdere lessen/data reserveren.
  • De kosten (€ 5,00 per les) worden bij losse lessen (reserveringen) aan het begin van de volgende maand geïncasseerd of gefactureerd.

Voor geïnteresseerden van buiten DCU zonder account

Je kan je inschrijven voor deze extra lessen via de volgende link: https://mijn.dcu.nl/proefles
Je betaalt € 5,00 contant voorafgaand aan de les. Voor elke les die je wilt volgen, kan je je op dezelfde manier inschrijven.