Corona update maart 2021

Beste dansers,

Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord dat we tot 27 jaar weer naar buiten mogen om te dansen. Zo ontzettend fijn! Wij hopen dat het vanaf 27 jaar snel ook mag.

In de 18+ lessen zitten zowel dansers onder de 27 jaar als boven de 27 jaar. Deze lessen blijven Zoom lessen. Voor de 18 tot 27 jarigen zijn we iets extra’s aan het verzinnen.

Maar… wij hebben dit keer moeite om buitenlocaties te vinden. Komende week horen wij van de gemeente of wij op de binnenplaats van het Dompleingebouw terecht kunnen. Voor het geval dat dat niet kan, zijn wij ook alvast andere plekken aan het zoeken.

Op de Mgr van de Weteringstraat zal een deel van de kinder- en tienerlessen op het schoolplein achter de studio kunnen. Ook dit horen we ergens in de komende week.

Zodra we meer zicht hebben op buitenlocaties voor de lessen van het Domplein en de Mgr van de Weteringstraat, brengen we jullie op de hoogte. We verwachten dat het komende week (1-7 maart) nog Zoom lessen blijven voor iedereen behalve voor de leerlingen van de locatie Cultuurcampus:

De lessen op de Cultuurcampus kunnen wel vanaf 1 maart naar buiten. De lessen van juf Tamara zullen vóór de ingang van het gebouw plaatsvinden. De lessen van juf Anne Marie zijn op het plein aan de zijkant van het gebouw.

Alle officiële maatregelen sturen we deze week. Denk in ieder geval aan veel laagjes kleding om in te dansen zodat je goed voorbereid bent op koud of warm weer. Ga thuis alvast naar de wc. Kleed je thuis om voor de dansles. Het gebouw is namelijk gesloten. Ouders mogen niet blijven kijken. Houdt altijd 1,5 meter afstand tussen volwassenen. Kinderen vanaf 12 jaar moeten ook 1,5 meter afstand houden van de juf (niet van elkaar). Als het regent stuurt de docent van te voren een e-mail of whatsapp of de les buiten of via Zoom zal zijn.

De lestijden zijn indien nodig iets aangepast zodat er altijd tien minuten wisseltijd is tussen twee lessen. Kom op tijd, maximaal 5 minuten van te voren en haal de kinderen ook op tijd weer op.

Dag Tijd Dansstijl Niveau Leeftijd Locatie Docent
Woensdag 17.00-18.00 Streetdance/Hiphop Alle niveaus 7-10 CC plein voorkant Tamara
Zaterdag 08.55-09.35 Kleuterdans Alle niveaus 4-6 CC plein voorkant Tamara
Zaterdag 09.45-10.40 Dansmix Alle niveaus 6-8 CC plein voorkant Tamara
Zaterdag 10.50-11.45 Dansmix Alle niveaus 8-10 CC plein voorkant Tamara
Zaterdag 11.55-12.50 Dansmix Alle niveaus 10-12 CC plein voorkant Tamara
Zaterdag 09.05-10.00 Peuterdans met ouder Alle niveaus 2-3 CC plein zijkant Anne Marie
Zaterdag 10.10-10.50 Peuterdans zonder ouder Alle niveaus 3-4 CC plein zijkant Anne Marie

Geniet van het samen dansen!

En voor de anderen, nog heel even geduld. Veel plezier met de Zoom-lessen.

Alle goeds, Team DCU

Share this post