Jongeren

Lessen

Voor jongeren bieden we op dit moment twee soorten lessen aan:

  • Een dansproductie
  • Urban contemporary

Dansproductie

Jongeren die dans willen (leren) maken, kunnen komen dansen in de dansproductiegroep! In deze les ben je danser en maker. Je krijgt een moderne dansles die qua niveau en structuur vergelijkbaar is met de basisles moderne dans voor volwassenen. Een uitstekende basis voor iedere danser.

Daarnaast werk je aan een productie. Improvisatie, compositie en het maken van een choreografie staan centraal, maar je gaat ook werken aan expressiviteit. Je krijgt les in hoe je dans moet maken en presenteren aan publiek. Het resultaat gaan we natuurlijk ook laten zien, tijdens het Dansfestival i.s.m. het UCK in het weekend van 26 en 27 januari 2019 en op het Open Podium op zondag 2 juni 2019.

Nodig je familie en vrienden maar alvast uit!

Urban contemporary

De urban contemporary lessen van Melvin zijn een samensmelting van moderne dans en hiphop elementen. Melvin weet als geen ander op een unieke wijze deze twee stijlen te combineren waarbij de dansers het materiaal binnen hun eigen skills en kwaliteiten kunnen uitvoeren. Naast het leren van choreografieën wordt er ook gewerkt aan bewegingsonderzoek en improvisatie waarbij de dansers worden uitgedaagd om buiten hun gewoontes te dansen en nieuwe terreinen te verkennen binnen hun eigen kunnen. De lessen zijn een leerzame ervaring voor elke danser en absoluut een aanrader!

Dansvoorstelling culturele zondag