DCU wants YOU: win een halfjaar cursus!

Trots

We zijn ontzettend trots op onze docenten, ons diverse dansaanbod en de enorme groei die jullie als dansers bij ons doormaken. Sommigen van jullie dansen al jaren bij ons, anderen zijn pas dit seizoen begonnen, maar iedereen ontwikkelt zich als danser in onze studio. Of je nu van een beginner- naar een (half)gevorderde cursus gaat, een nieuwe stijl leert in een masterclass, of je tijdens je wekelijkse les nét iets hoger springt dan de week ervoor: je groeit! Het is nu ook tijd voor ons om mee te groeien met dit talent. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Wat willen wij?

  • Een nog uitgebreider dansaanbod;
  • Meer masterclasses van (inter)nationale toptalenten;
  • Verbeterde faciliteiten in het gebouw;
  • Het mogelijk maken om bij specifieke cursussen losse lessen te volgen;
  • Onze betalingsmogelijkheden verbeteren (denk bijvoorbeeld aan pinnen en maandelijkse betalingen).

Wat hebben we hier voor nodig?

We zijn ambitieus. We willen groeien, ook in het aantal cursisten dat les heeft bij het DCU. Om al deze verbeteringen mogelijk te maken zijn er meer cursisten nodig. We hebben ons daarom ten doel gesteld om voor het einde van september 2018 honderd nieuwe inschrijvingen te mogen tellen. Dat doen we met onze campagne ‘DCU wants YOU’. Denk jij vrienden, medestudenten, ouders, collega’s en buren te kunnen enthousiasmeren voor een cursus bij Danscentrum Utrecht? Dan zijn wij jou eeuwig dankbaar! Uiteraard helpen we je hier graag bij. Daarom zul je deze week in jouw dansles een giftcard ontvangen om aan een persoon naar keuze te geven die nog niet bij DCU danst. Daarnaast zou het heel fijn zijn als jullie de campagne willen delen op facebook, instagram en/of de nieuwsbrief willen doorsturen naar iedereen die je denkt die geïnteresseerd is.

Win een halfjaarcursus!

So, what’s in it for YOU? Met de groei van DCU kunnen we investeren in een uitgebreider aanbod van lessen en masterclasses, verbeterde faciliteiten en meer betalingsgemak! Maar, daar doen we graag nog een schepje bovenop. Degene die de meeste nieuwe cursisten weet aan te dragen zal een halfjaar-cursus winnen! Vergeet dus niet aan jouw dansvriend te vertellen dat ze jouw naam bij hun inschrijving moeten vermelden.

Op 22 mei zullen we het nieuwe lesrooster voor het seizoen 2018-2019 bekendmaken zodat je zelf al weet welke les(sen) je volgend seizoen bij ons komt volgen!

Het programma voor de zomerdansweken (11-30 juni) staat al online. De inschrijvingen zijn geopend!

Share this post