DCUdansagenda

Vanaf 18 mei tot einde seizoen 2019/2020
Al eerder konden we met buitendansen voor kinder- en tienergroepen van start. Vanaf 18 mei beginnen we ook met een flink aantal volwassenenlessen op een buitenlocatie. Let op: veel lestijden wijken af van de gebruikelijke lestijden. Check voor alle informatie onze coronaroosters op de homepage. Meer informatie over onze coronamaatregelen en -richtlijnen lees je in onze Corona-update van 18 mei op de homepage. De uitgevallen lessen van de eerste coronaweek in maart halen we in aan het einde van het seizoen. Alle reguliere lessen lopen daarom door tot en met 14 juni.

Extra losse les Klassiek Ballet 6 juni 12:45 - 14:00 uur
Datum en tijd: zaterdag 6 juni 12:45 - 14:00 uur
Niveau: gevorderd / semi-prof
Docent: Nicolas Rapaic
Locatie: Domplein 4, buiten → let op: bij (te veel) regen wordt het een pre-recorded les die nagestuurd wordt
Kosten: € 15,00
Aanmelden: mail marieke@dcu.nl → let op: je moet je aanmelden om mee te kunnen doen!

Open Podium 7 juni 16:00-17:00 
De jaarlijkse afsluiter van het seizoen. Dit jaar digitaal, gepresenteerd door onze eigen docenten Lotte en Kiki!

Het Open Podium aan het einde van het seizoen is een jaarlijkse traditie van DCU. Door de corona-maatregelen kunnen we niet samenkomen om elkaar te laten zien waar we de afgelopen tijd aan gewerkt hebben. Desondanks willen we het wel door laten gaan:

Zondag 7 juni van 16:00 tot 17:00 uur zal er een digitale editie plaatsvinden! Dit online Open Podium is LIVE te volgen via Zoom en via de Facebookpagina van Danscentrum Utrecht. Het wordt gepresenteerd door onze eigen docenten Lotte en Kiki. Je zult veel dans zien, over dans horen en (verder) kennismaken met DCU. Gebruik een laptop of vaste computer om optimaal te kunnen genieten. Nodig zo veel mogelijk vrienden en familie uit om mee te kijken.

De link van deze Zoommeeting is: https://us02web.zoom.us/j/2333703380

De link van het Facebook event is: https://www.facebook.com/events/2537665239804935/

Zomerdans 15 t/m 30 juni
Van maandag 15 t/m dinsdag 30 juni is er weer Zomerdans bij DCU! Vrij toegankelijk voor ALLE cursisten van DCU en met een alternatief aanbod voor jong en oud! Vanaf dinsdag 9 juni kunnen niet-cursisten zich -tegen betaling- inschrijven voor Zomerdans. Het rooster staat vanaf dan op de homepage.

Ook Zomerdans ziet er anders uit dan in voorgaande jaren. Vanwege de coronamaatregelen zal Zomerdans dit jaar zowel buiten als online plaatsvinden met verschillende lessen per dag, zowel voor volwassenen, tieners als voor kinderen, zowel voor beginners als profs. De docenten geven les in hun gebruikelijke stijl, maar ook in andere dansstijlen of op andere niveaus. Je krijgt volop de ruimte om te proeven van alle soorten dans. Bij de buitenlessen hanteren we een maximum van 16 deelnemers, bij de pre-recorded en Zoomlessen is het onbeperkt.

Zomervakantie
Vanaf 1 juli is er zomervakantie.

Seizoen 2020-2021
We starten maandag 31 augustus met de open lesweek van het nieuwe seizoen.