Over DCU

DCU: een bijzondere plek met een uniek aanbod

Danscentrum Utrecht (DCU) is een bijzondere plek voor alle mogelijke dansliefhebbers. Het aanbod varieert van een speelse kennismaking met dans voor kleuters tot dansen op (semi-)professioneel niveau voor volwassenen. Daartussen is er voor ieder wat wils, wat je ervaring, aanleg of ambitie ook is. Onze deskundige docenten begeleiden je met veel enthousiasme. Je ervaart, samen met anderen, plezier in bewegen en ontwikkelt je mogelijkheden daarin.

We zijn uniek wat betreft het aanbod in moderne dans. Als een van de weinige dansscholen in Nederland bieden we je de mogelijkheid om lessen te volgen in specifieke moderne danstechnieken: Graham, Limón en Modern Europees. Daarnaast geven we lessen modern jazz, klassiek ballet, dansconditie en pilates. Bekijk het volledige aanbod hier.

DCU ligt verscholen achter de gevel van een voormalig schoolgebouw aan de Mgr. van de Weteringstraat 13a. Al ruim 30 jaar wordt op dit adres gedanst en dat is voelbaar. Vanuit de knusse barruimte kijk je de dansstudio in, één van de mooiste van heel Nederland. De afmetingen van de studio zijn 14,5 bij 10,5 meter, er is een zwevende houten vloer met dansvinyl erover en over de breedte een spiegelwand die bedekt kan worden met gordijnen. Langs drie wanden zijn barres bevestigd. Daarnaast zijn er twee kleedruimtes en twee douches.

DOCENTEN & TEAM
ACTUEEL
PROEFLES
LESROOSTER
KORTINGEN
VACATURES
ZAALVERHUUR

STUDIO ADRES:

Mgr. van de Weteringstraat 13-a
3581 EA Utrecht

telefoon: 030-234 20 11
e-mail: info@dcu.nl