Pilates

 

Pilates van Petra

Petra van Nieuwburg kwam in 2008 in aanraking met Pilates. Ze raakte gefascineerd door de ontdekking dat deze manier van bewegen positieve veranderingen teweeg kan brengen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Bij Art of Movement in Hilversum volgde ze de opleiding tot Pilatestrainer voor basic en intermediate mat en de reformer en cadillac. Daarnaast verdiepte ze zich in zwangerschapspilates, bindweefsel, de psoas, scoliose, schouder- en rugproblematiek, yoga.

In haar lessen probeert Petra die omstandigheden te creëren, waardoor de cursist verbindingen in zichzelf kan maken en van binnenuit kan werken met wat op dat moment fysiek mogelijk is. Zo kan je het heilzame en versterkende effect van de Pilates manier van bewegen ervaren.
Dinsdag / 09:00 - 10:00 / beginners / Studio MGR / inschrijven
Dinsdag / 10:00 - 11:00 / half gevorderd / Studio MGR / inschrijven

 

Pilates - floor - barre van Jacqueline

This class is designed to welcome you back home into your bodies - based on Boris Knaiseff floor barre technique and pure body conditioning - this class is for building strength to support the body and further facilitate technique. Combining breath to movement, this class will encourage a flow that will positively translate into ballet classes or general day to day life.
Donderdag / 17:30 - 18:30 / alle niveaus / Studio DP19 / inschrijven

 

Pilates van Linda

Linda van Biljouw heeft HBO docent dans aan Artez gestudeerd. Op deze dansacademie is zij ook begonnen met pilates. Linda vindt het mooi dat letterlijk elke persoon met zijn eigen lijf, klachten en ervaringen deze training kan doen. Het is een verademing voor het lichaam. Heel veel mensen kunnen er baat bij kunnen. Ook werkt Linda als dansdocent en CKV docent op scholen en geeft o.a. modern/jazz.

In mijn Pilates lessen leg ik de focus op het combineren van flexibiliteit, kracht en controle. In deze les kun je met elk niveau terecht door het aanbod van meerdere opties en variaties. Voel je vrij om mee te komen doen! Ter ondersteuning wordt muziek gebruikt.
Vrijdag / 11:30 - 12:30 / alle niveaus / Studio DP19 / inschrijven