Urban

Urban van Rosanne

Rosanne Bakker studeerde in 2013 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Bachelor Dance in Education. Sindsdien is ze werkzaam als uitvoerend danseres bij Danstheater AYA, DOX en Alida Dors en geeft ze les aan volwassenen en kinderen. Dans is voor haar spelen met dynamiek, energie, contrast, muzikaliteit en uitdaging. Bij Rosanne kan je terecht voor: contemporary, modern, fysiek theater en urban. De passie en het plezier in dans zie je terug in haar lessen: een goede opbouw in warming up en techniek en altijd een dynamische choreografie op verschillende soorten muziek. Naast dansdocent is Rosanne ook werkzaam als sport en lifestyle coach en gaat ze graag op reis naar verre landen en andere culturen.

Urban Contemporary
De ultieme samensmelting van moderne dans en hip hop elementen vind je in deze les. Strakheid, staccato on the beat, maar ook flow, adem en verlenging. Je wordt als danser uitgedaagd om op zoek te gaan naar jouw beleving van de muziek in dans. Naast dynamische choreografieën krijg je ook een stukje techniek en improvisatie.  Een les met veel energie, uitdaging en verschillende elementen.
Vrijdag / 17:30 - 18:45 / alle niveaus / Studio DP20 / inschrijven 

Fusion - mix van stijlen
De ultieme lessenreeks om met verschillende dansstijlen kennis te maken of als je gewoon niet kunt kiezen tussen de verschillende dansstijlen. In blokken van 10 lessen maak je kennis met jazz, modern, urban en 6 lessen urban contemporary. In iedere reeks leer je wat de bepaalde stijl zo kenmerkend maakt. Zowel in muziek, beweging als dansbeleving zul je iedere 10 lessen steeds verrast worden. Let’s dance!!
Vrijdag / 18:45 - 20:00 / beginners / 16+ / Studio DP20 / inschrijven 

 

Urban (breakdance) van Miquel

Miquel Kapel is op jonge leeftijd begonnen met dansen met Michael Jackson als grote voorbeeld. In 2001 werd hij geïntroduceerd in de wereld van de breakdance. Hij heeft zijn dansdiploma behaald op het Albeda danscollege met een tussenjaar op HBO Codarts hogeschool voor de kunsten. Naast dans, is Miquel ook werkzaam als videograaf. Met zijn bedrijf 'AlwaysBeingCreative', regiseert en produceert hij films.

Breakdance
Breakdance is een dansstijl die gevormd wordt op de break van een beat, waarin je veel coole truukjes en acrobatische bewegingen kwijt kunt. Van top rock tot power moves, van footwork naar freezes; in breakdance komt het allemaal langs. In deze les werk je hard en heb je ook veel plezier!
Vrijdag / 16:15 - 17:15 / 7-9 jaar / alle niveaus / Studio DP19 / inschrijven
Vrijdag / 17:15 - 18:15 / 10-12 jaar / alle niveaus / Studio DP19 / inschrijven 
Vrijdag / 18:15 - 19:15 / 13-18 jaar / alle niveaus / Studio DP19 / inschrijven