Kortingen

DCU biedt onder voorwaarden verschillende kortingsmogelijkheden aan. Indien niet aan de kortingsvoorwaarden wordt voldaan, dan berekenen we de volledige prijs.

Leeftijdskorting

Wanneer je jonger bent dan 21 jaar geldt een 0% btw-tarief in plaats van 21% of 9%.
1. Schrijf je in voor de cursussen naar keuze en vermeld bij ‘bestelnotities’ dat je jonger dan 21 jaar bent.
2. De korting wordt handmatig verwerkt na je inschrijving.
3. Het is vereist dat je bij inschrijving van de cursus jonger dan 21 jaar bent. Op verzoek moet ter controle een geldig identiteitsbewijs getoond kunnen worden.

20% kwantumkorting bij inschrijvingen vóór 1 oktober

Als je meer dan één jaarcursus volgt krijg je op de tweede jaarcursus en volgende jaarcursus(sen) 20% korting op het cursusgeld. Let op! Deze korting wordt dus alleen toegekend bij je inschrijvingen van vóór 1 oktober en geldt alleen voor jaarcursussen.
1. Schrijf je in voor de jaarcursussen naar keuze en vermeld bij ‘bestelnotities’ dat je graag gebruik maakt van de 20% kwantumkorting.
2. De korting wordt handmatig verwerkt na je inschrijving en wordt steeds toegepast op de cursus met de laagste prijs.

10% gezinskorting bij inschrijvingen vóór 1 oktober

Als er meerdere mensen uit een gezin zich inschrijven voor jaarcursussen, krijg je 10% korting op het totaalbedrag aan jaarcursussen. Let op! Deze korting wordt dus alleen toegekend bij je inschrijvingen van vóór 1 oktober en geldt alleen voor jaarcursussen.
1. Schrijf je in voor de jaarcursussen naar keuze en vermeld bij ‘bestelnotities’ dat je graag gebruik maakt van de 10% gezinskorting.
2. De korting wordt handmatig verwerkt na je inschrijving.
3. Hiervoor is vereist dat één persoon voor alle gezinsleden inschrijft (dus één account met meerdere gezinsleden).

10% studentenkorting

1. Schrijf je in voor de cursussen naar keuze en vermeld bij ‘bestelnotities’ dat je gebruik maakt van studentenkorting.
2. De korting wordt handmatig verwerkt na je inschrijving.
3. Om hiervoor in aanmerking te komen is vereist dat je uiterlijk bij de tweede les je collegekaart (met geldige einddatum) toont aan de balie.
4. Studentenkorting geldt niet voor proeflessen, losse lessen, masterclasses en Zomerdans juni en augustus.
5. Studentenkorting wordt alleen toegepast op je eigen les en geldt niet voor de les van je kind.

10% U-paskorting en U-pasbudget

1. Schrijf je in voor de cursussen naar keuze en vermeld bij ‘bestelnotities’ dat je gebruik maakt van U-paskorting.
2. Mocht je ook gebruik willen maken van (een gedeelte van) je U-pasbudget, geef dit dan ook aan bij ‘bestelnotities’ op het inschrijfformulier. Stuur daarnaast een mail naar info@dcu.nl waarin je aangeeft dat je graag gebruik maakt van het U-pasbudget. Voeg in de bijlage een goed leesbare kopie toe van de voorkant én achterkant van je pas.
3. De U-paskorting wordt handmatig verwerkt na je inschrijving. Het eventuele U-pasbudget wordt in mindering gebracht op het cursusgeld. Het resterende bedrag wordt automatisch geïncasseerd.
4. U-paskorting geldt niet voor proeflessen, losse lessen, masterclasses en Zomerdans juni en augustus. Ook kun je deze lessen niet met je U-pasbudget betalen.

Jeugdfonds Cultuur

Het Jeugdfonds Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan hiervoor een aanvraag doen. Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdfondssportencultuur.nl.

Barmedewerkers

DCU kan niet zonder de enthousiaste inzet van een team barmedewerkers. Met hun betrokkenheid leveren ze een belangrijke bijdrage aan de sfeer en uitstraling. In ruil voor een bardienst – ongeveer drie uur per week – krijg je het volle bedrag van je cursus vergoed (of dat van je kind). Interesse? Bel naar 030-2342011 of mail naar info@dcu.nl.