Kortingen

DCU biedt verschillende kortingsmogelijkheden. Wanneer je aan de kortingsvoorwaarden voldoet, wordt de korting automatisch (achteraf) verrekend met je cursusgeld. Je korting wordt toegepast nádat je je Studentenkaart (mét vermelding huidig collegejaar) of U-pas hebt gemaild naar info@dcu.nl ter controle.

10% Seizoenskorting
Deze korting geldt alleen als je je inschrijft vóór 7 september én je het cursusgeld in 1 keer of in 2 termijnen betaalt. Deze korting geldt niet bij de keuze voor betaling in 4 termijnen. Deze korting geldt alleen voor jaarcursussen en niet voor andere activiteiten en producten van DCU.

10% Studentenkorting
Je dient voor aanvang van je cursus een afbeelding van je studentenkaart te mailen naar info@dcu.nl Deze korting geldt alleen voor (half)jaarcursussen en niet voor andere activiteiten en producten van DCU.

10% U-paskorting en U-pasbudget
Als je in het bezit bent van een U-pas, dien je voor aanvang van de cursus een afbeelding van de voor- en achterkant van je U-pas naar info@dcu.nl te mailen ter controle. Vermeldt in je e-mail ook welk bedrag van je U-pasbudget je wil verzilveren. Deze kortingen gelden alleen voor (half)jaarcursussen en niet voor andere activiteiten en producten van DCU.

10% Kwantum- en familiekorting
Je ontvangt 10% korting op het cursusgeld voor elke 2en navolgende cursus waar jij jezelf óf een familielid van jou voor inschrijft. Kortom: deze kortingen gelden wanneer er meerdere cursusgelden geïncasseerd worden van hetzelfde rekeningnummer. Deze korting geldt alleen voor (half)jaarcursussen en niet voor andere activiteiten en producten van DCU.

Jeugdfonds Cultuur
Het Jeugdfonds Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders hiervoor minder financiële mogelijkheden hebben. De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag doen. Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdfondssportencultuur.nl