Zaalverhuur

Studio Monseigneur en onze zalen van Studio Domplein zijn beschikbaar voor huur. Dit is alleen mogelijk als er geen DCU lessen gegeven worden en in de vakantieperiodes. Kijk in onze ‘roosters’ voor de lesdagen en -tijden en in onze 'DCUdansagenda' voor de vakantieplanning van dit seizoen. Voor meer informatie en vragen over beschikbaarheid, reserveren en kosten, kan je een email sturen naar: jolet@dcu.nl.

Studio Monseigneur
Deze dansstudio ligt verscholen achter de gevel van het voormalige schoolgebouw aan de Mgr. van de Weteringstraat 13a. De afmetingen van de studio zijn 14,5m breed x 10,5 m diep. Er is een zwevende houten vloer waar dansvinyl overheen ligt. Over de breedte van de zaal is er een spiegelwand, die bedekt kan worden met gordijnen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Het gebruik van een eigen muziekinstallatie is niet toegestaan. Langs twee wanden zijn barres bevestigd, wat uitgebreid kan worden tot drie wanden en een mobiele barre. Er zijn twee kleedruimtes en twee douches. De zaal mag alleen betreden worden op blote voeten, sokken, balletschoenen, jazzschoenen of danssneakers. Gymschoenen, schoenen met hakken en tapschoenen zijn niet toegestaan. 

Studio’s Domplein (zaal 0.19, 0.20 en Torenzaal)
Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Cultureel centrum “Domplein 4”. DCU heeft op deze locatie twee prettige dansstudio’s met zwevende vloeren en dansvinyl. In beide studio’s zijn er barres aan drie zijden, spiegels over de gehele breedte met gordijnen en geluidsapparatuur. In studio 0.19 staat een piano. Deze studio is 142 m2 groot. De oppervlakte van Studio 0.20 is 105 m2. Er zijn twee kleedkamers aanwezig met douches en twee losse toiletten. De zalen mogen alleen betreden worden op blote voeten, sokken, balletschoenen, jazzschoenen of danssneakers. Gymschoenen, schoenen met hakken en tapschoenen zijn niet toegestaan.
Naast deze dansstudio’s is ook de multifunctionele ruimte: ‘de Torenzaal’ (165m2) beschikbaar voor huur. Deze zaal heeft een zwevende houten vloer, theaterspots, muziekinstallatie, bar (catering mogelijk), spots, een piano, mobiele spiegelwand en een aparte toiletgroep. In deze ruimte is een vergader- of presentatie-opstelling mogelijk.

Prijzen (er is geen BTW)

Studio Monseigneur (152 m2)
Per uur: €25,-
Dagdeel (4 aaneengesloten uren): €90,-

Studio Domplein, zaal 0.19 (142 m2)
Per 1 uur: €25,-
Dagdeel (4 aaneengesloten uren): €90,-

Studio Domplein, zaal 0.20 (105 m2)
Per uur: €22,50
Dagdeel (4 aaneengesloten uren): €80,-

Studio Domplein, Torenzaal (165m2)
Maandag t/m vrijdag
Dagdeel (4 aaneengesloten uren): €150,-
Extra uur: €30,-
Zaterdag en zondag
Dagdeel (4 aaneengesloten uren): €250,-
Extra uur: €50,-