Seizoen 2020-2021

Het rooster is bijna af en zal eind juni online komen. Door de corona-omstandigheden zijn we later dan gebruikelijk, onze excuses hiervoor. Zodra het rooster online staat, kun je jezelf of je kind via onze website inschrijven voor de lessen.

Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we gelukkig in het nieuwe seizoen weer in onze mooie studio’s dansen! Wij bereiden ons voor op allerlei mogelijke scenario’s, zodat we er straks klaar voor zijn jullie in september te verwelkomen.

Er staan naast de prachtige bestaande lessen ook mooie nieuwe cursussen in de steigers. Zo zullen we, aanvullend op onze huidige moderne dans cursussen, ook lessen in de Cunningham- en Hortontechniek (denk aan Alvin Ailey company) gaan aanbieden. Verder onderzoeken we de mogelijkheden om cursussen Contemporary en Africaanse dans te programmeren. Voor de kinderen komt breakdance op het programma en meer aanbod op het Domplein. Ook kijken we naar mogelijkheden om als cursist zelf te (leren) creëren, bijvoorbeeld via choreografie, improvisatie of video-dans-les. Genoeg om naar uit te zien!

Het rooster komt er aan!