T/m 17 jaar gaat door in de zaal. Vanaf 18 jaar en ouder online.

Beste cursisten,

Er zijn nieuwe Coronarichtlijnen van kracht per woensdagavond 4 november vanaf 22.00 uur.
Voor wat betreft de organisatie van onze danslessen het volgende:

De kinder- en tienerlessen
* Alle lessen voor kinderen én tieners tot en met 17 jaar gaan door. Helaas hier géén leerlingen van 18 erbij dit keer, hoe jammer dat ook is.
* De ouders zetten de kinderen bij de voordeur af en halen ze bij de voordeur op; de docent begeleidt de kinderen van en naar de danszaal.
* Alle kinderen worden 5 minuten voor het einde van de les naar de voordeur van het gebouw gebracht. De lessen stoppen dus 5 minuten eerder. Let op afstand houden bij het brengen en ophalen. Groepsgrootte buiten is nu nog maar 2, let op de 1,5 meter afstand.
* Alle kinderen en tieners moeten in danskleding naar de les komen; de kleedkamers zijn niet in gebruik.
* Alle lessen voor ouders met peuters (dus de les waarin de ouders zelf ook meedoen) gaan wel door, maar met slechts 1 extra ouder als extra hulp voor de docent(rouleren), en de peuters proberen het zoveel mogelijk zelfstandig;

Bovenstaande maatregelen gelden voor alle locaties (Monseigneur vd Weteringstraat, Domplein en Cultuurcampus).

Volwassenen lessen:
Alle volwassen lessen worden de komende twee weken online gegeven; dat is in ieder geval tot 19 november.
Vanaf 19 november gaan we terug naar de regels zoals ze nu tot en met 4 november golden. Zoals het er nu uitziet mogen we dan weer terug in de zaal. Mocht de overheid het anders beslissen, dan horen jullie van ons.

We bieden online lessen via Zoom of een vergelijkbaar platform aan in plaats van de live lessen. Voor de komende twee weken bieden we geen andere of extra compensatie. Hoe het daarna gaat, laten we afhangen van de dan geldende maatregelen.

De lessen worden per Zoom of een vergelijkbaar platform gegeven op de gebruikelijke lestijd.
Enkele lessen zullen worden samengevoegd. Bijv 3 klassieke balletlessen van allemaal ongeveer hetzelfde niveau en van dezelfde docent doen we in één online les. Je docent stelt je hiervan op de hoogte via de mail of de Whats appgroepen.

Share this post