Workshop-Contactimprovisatie

door Robin Berkelmans

Vanaf november elke 3e zondag van de maand – losse lessen

 

De Workshop:

Een dans die geïnspireerd en belichaamd is, is voor mij het moment dat alles op zijn plek valt. Het moment dat de danser besluit om zijn of haar eigen dans te dansen en in staat is om dit met overgave te realiseren, is een wonderlijk moment. Ik zou graag tijdens deze masterclass een aantal fundamenten willen aanreiken die de staat van inspiratie faciliteren. Tijdens de masterclass gaan we verschillende ‘contacten’ onderzoeken en ontwikkelen: contact met je lichaam, contact met de vloer, contact met je inspiratiebron en contact met je partner.

De Docent:

Robin Berkelmans is een professioneel danser, dansdocent en choreograaf. Hij geeft les op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Fontys Academie voor Danseducatie in floorwork, performance, choreografie, solo improvisatie en contactimprovisatie. Als maker is hij geïnteresseerd in de individuele geïnspireerde staat-van-zijn in relatie tot het menselijk bestaan op een groter vlak.

Sinds hij twee jaar geleden in Den Bosch is gaan wonen, is hij enthousiast de CI community in Noord-Brabant aan het cultiveren. In Tilburg organiseert hij de wekelijkse lessen en maandelijkse workshops en jams.

Meer informatie: www.robinberkelmans.nl en www.rblichaamswerk.nl en/of op Facebook.

Gegevens

Zondag 28 oktober 2018 van 12.30 – 14.00 uur, vervolgens kan ieder die wil, meegaan naar de contactimprovisatiejam in Parnassos.

Kosten: € 18,00 voor 21 jaar en ouder, € 14,50 voor jongeren onder de 21 jaar

Inschrijven doe je per les en kan door een mail te sturen naar info@dcu.nl

Voor alle niveaus